logo

Jaarplaats

Camping De Goede Hoop heeft op meerdere velden de mogelijkheid voor een jaarplaats. Elk veld is weer anders qua uitstraling en omvang. Één ding is zeker, u geniet het gehele jaar van de prachtige omgeving en luxe van uw eigen accommodatie op uw jaarplaats. De lokale bewoners weten het al veel langer, de Achterhoek is eigenlijk altijd prachtig. De kleurenpracht met de herfst, de heide als langlauf parcours in de winter of het ontwaken van de natuur in het voorjaar.

Jaarplaats

Kampeerplaats

De kampeerplaatsen op Camping De Goede Hoop zijn ruim van opzet. U kunt hier dan ook uitstekend terecht met uw tent, toercaravan of camper. Al onze plaatsen hebben een watertappunt en daarnaast bieden wij u 6 ampère elektra. In het voor en naseizoen bieden wij u aantrekkelijke arrangementen. Daarnaast hebben wij voor u uitstekende zomerarrangementen samengesteld in de maanden juli en augustus.

Kampeerplaats

Seizoenplaats

Camping De Goede Hoop biedt u ook prachtige seizoensplaatsen aan. Een seizoenplaats is van 31/03 – 29/10. U kunt het gehele seizoen uw kampeermiddel laten staan op uw favoriete kampeerplaats.

Seizoenplaats

Activiteiten

Gedurende het hoogseizoen vinden er diverse activiteiten plaats. Zo worden er kindermiddagen georganiseerd, is er vrijwel elk weekend een grote bingo, zijn er puzzeltochten, is er een jaarlijks terugkerende Playback-show, is er een zeskamp voor jong & oud, kortom voor ieder wat wils.

Activiteiten